Основне студије: Рачунарске мреже 2
Мастер студије: Одабрана поглавља из рачунарских мрежаПоштоване колегинице и колеге, настава на предмету Рачунарске мреже 2 за РТИ (13Е114РМ2) и СИ (13С113РМ2), те предмету Одабрана поглавља из рачунарских мрежа (13М114РМ2) на мастер студијама ће се у школској 2021/22 одржавати удаљеним приступом (online).


Молимо све студенте основних студија који су заинтересовани да слушају предмет Рачунарске мреже 2 у школској години 2021/22 да се пријаве на одговарајуће MS Teams групе и то:
Група СИ преко овог линка и
Група РТИ преко овог линка.

Молимо све студенте мастер студија који су заинтересовани да слушају предмет Одабрана поглавља из рачунарских мрежа у школској години 2021/22 да се пријаве на MS Teams групу преко овог линка.

MS Teams групе ће нам служити за почетну комуникацију у првих неколико недеља док се не заврши пријава и не формирају мејлинг листе предмета. Касније ћемо прећи потпуно на мејлинг листу и elearning платформу.

Настава удаљеним приступом ће се одржавати преко платформе zoom, а детаљне информације и линкови за приступ собама у којима ће бити одржана предавања ће бити објављени у оквиру календара на MS Teams када распоред часова буде познат.

На предмету се користи и elearning платформа Универзитета у Београду за дистрибуцију целокупног наставног материјала (презентације, видео снимци свих часова, уџбеник) и организацију полагања. Кључеви за приступ одговарајућим групама ће бити подељени на часовима.


Пропозиције предмета за школску 2021/2022:

СИ

РТИ

Мастер


За студенте који желе да имају презентацију првог предавања на првом часу, она је доступна и на следећем линку:

Презентација Архитектура интернета и BGP


Gore

Glavna