Racunarske Osnove Interneta - Lab vezbe

Lab vežbe  ROI 2010/2011

Raspored studenata (SI3ROI, IR4ROI) za prvu laboratorijsku vežbu iz Racunarskih osnova Interneta možete pogledati OVDE. Na spisku se nalaze svi studenti koji su bili na ROI e-learning sajtu (koji će se koristiti i za ispitivanje studenata na kolokvijumima/ispitima). Ukoliko neko nije na spisku, treba da se javi predmetnom asistentu Draženu Draškoviću na mejl, najkasnije do subote uveče (mada su svi koji su bili na predavanjima i vežbama prethodnih nedelja obavešteni o načinu prijavljivanja).

Laboratorijske vežbe u ponedeljak 25.oktobra i utorak 26.oktobra održaće se u Paviljonu, u salama 25 i 26. Studenti mogu međusobno da se zamene, ako nekome iz opravdanih razloga ne odgovara termin (na vežbi naglasite demonstratoru sa kim ste se zamenili).

Prva laboratorijska vežba obuhvata gradivo rađeno na predavanjima i vežbama - BGP, radiće se u simulatoru GNS3+Dynamips (link za download simulatora), a tekst vežbe i komande koje ukucavate ćete dobiti na samoj vežbi. Vežbu prate pitanja, na koja student treba da odgovori.


Nazad

Glavna RTI